尖沙咀諾士佛臺新開左一間韓國餐廳,餐廳裝修設計花盡心思、有籃球機、跳舞機、大型電子屏幕等設計,音響效果超強勁,感覺好似韓國disco咁🤣辣炒小章魚五花肉 $148🐙QQ小章魚分量十足大約有20隻左右,配埋五花肉、娃娃菜、蘑菇、洋蔥、青椒等配料炒埋一齊。章魚口感彈牙易咬,整體味道甜甜辣辣幾惹味如果配飯食一流🤤Butter X Garlic 炸雞配脆脆薯格 $178呢間炸雞同平時韓式炸雞唔一樣🤔外型口感都似日式炸雞但炸粉冇咁多而且無骨。我個人覺得呢款炸雞好食啲🤣外脆內軟食落啖啖肉,蜜糖蒜香味突出,第一啖感覺好似食韓國蜜糖牛油薯片既味道👅係有feel 的,雖然薯格唔多但贏在食落夠熱又可以過下口忍🤤蟹籽海鮮蛋卷 $138比起平時食嘅蛋卷大份足料好多,入面嘅餡料有魷魚🦑蝦🦐蔥粒🧅配合埋白汁芝士醬和大量蟹籽真係多到滿瀉🤩,食落口真係啖啖餡料超級滿足🤤價錢同份量係成正比既🤓Drink Me! $58呢杯係無酒精手調特飲,由西柚做主打,飲落唔算太甜帶出微微西柚香。小總結,呢間韓國包車無論食物、環境、裝修都比另一間韓國包車高質👍🏻而且食物好大碟,啱晒約埋三五知己一齊食
辣炒小章魚五花肉

辣炒小章魚五花肉 $148
BUTTER  X  GARLIC  炸雞配脆脆薯格

Butter X Garlic 炸雞配脆脆薯格 $178
蟹籽海鮮蛋卷

蟹籽海鮮蛋卷 $138
Drink  Me!

Drink Me! $58

辣炒小章魚五花肉
BUTTER  X  GARLIC  炸雞配脆脆薯格
蟹籽海鮮蛋卷
Drink  Me!