2017-11-16 125 views
今晚與太太往銅鑼灣Bingo & Cook食韓國菜, 我們點了朱手,吞拿魚沙律紫菜包飯, 海鮮湯面和奧利奧奶昔。朱手好足料, 朱手肉質鮮嫩, 入口即熔, 骨膠原豐富, 配上豆板醬,和泡菜一起進食更加惹味, 除了朱手外, 配菜有生菜, 紅菜頭、椰菜, 生菜食落新鮮爽口, 紅菜頭酸甜度適中和椰菜食落爽口, 整份朱手足料惹味, 口感大滿足;吞拿魚沙律紫菜包飯飯好軟綿, 口感好滑, 紫菜好香脆惹味, 吞拿魚沙律酸酸甜甜, 食落開胃;海鮮湯面材料豐富有蜆, 魷魚、青口、紫菜和青椒絲, 蜆食落鮮甜、魷魚彈牙、青口新鮮鮮甜、紫菜惹味、青椒絲新鮮爽口, 面條爽口, 黑芝麻和湯底惹味, 好美味的海鮮湯面;最後奧利奧奶昔賣相吸引, 奧利奧好香脆, 忌廉好香滑、奶昔味口感香滑,好好飲的奶昔。餐慶座位舒適, 食物美味, 尤其是朱手好足料好美味, 值得再光顧。
海鮮湯面
朱手