2014-01-07 1714 views
細個經過紅磡,一定會係時新門口停住唔願意走。媽媽即使幾咁反對唔可以吃熱氣野,但都會因為小妹真心既眼神而軟化。今次同朋友仔經過,我都係用我真心既眼神而軟化佢要同我吃時新。次次黎到呢一度,我一定只係吃佢最基本既漢堡包,單層漢堡包(hk$13)加配沙律醬。另外加多一個紅豆冰(hk$12)同薯條(hk$12)。漢堡包既牛肉的確好鬆軟,係用人手整出黎既效果。紅豆冰都係我一直好愛飲既飲品,滿滿既紅豆真係好幸福呀。略嫌薯條好油,而且唔實在,只係吃到一條條空心但好脆的炸薯條。朋友仔反而叫了一個煎蛋牛肉漢堡包(hk$15)配沙律醬加熱奶菜。味道都唔再點講啦,仲之,是一個很好的味道及回憶。

單層漢堡包
蛋牛肉漢堡包
2013-12-10
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)