2021-08-28 232 views
如果唔係閨蜜帶我嚟,都唔知原來百樂中心樓上有間咁靚嘅Cafe,Cafe一旁有成排窗,透入自然光,環境舒適;仲有榻榻米,同唔少充滿心思嘅佈置,影相打卡一流!✨四川黑糖單骨雞翼 $118菜式好創新好fusion,有黑糖嘅香甜,同時食到麻椒嘅四川風味;雞翼外層脆口,內裡保持嫩滑,最正係單骨食起上嚟超方便!✨霹靂霹靂烤法國春雞 $188春雞外皮烤得微微焦香,脆脆地,皮薄兼且冇咩皮下脂肪,連皮食一啲都唔罪過。內裡肉質非常細嫩,每啖都好滑溜,而且幾入味。值得一提嘅係,伴碟嘅蔬菜同樣好味,吸收咗春雞嘅精華,入口雞油香氣四溢!✨大澳虎蝦乾配北海道帆立貝龍蝦汁意大利飯 $168吉列虎蝦乾都係第一次食,蝦乾味比鮮蝦更有嚼勁,而且蝦味更濃郁。帆立貝鮮甜,嫩滑,同蝦乾形成鮮明對比,兩種風味各有特色;意大利飯煙煙韌韌,龍蝦汁鮮味creamy,整體唔錯!✨Rose Latte $46玫瑰幽香,配埋香滑latte,啱哂我心水。✨Matcha Latte $48茶味奶味平衡,入口奶香十足同時帶有抹茶嘅甘香。

✨四川黑糖單骨雞翼 $118

✨霹靂霹靂烤法國春雞 $188

✨大澳虎蝦乾配北海道帆立貝龍蝦汁意大利飯 $168

Rose Latte
✨Rose Latte $46
玫瑰幽香,配埋香滑latte,啱哂我心水。

Matcha Latte
✨Matcha Latte $48
茶味奶味平衡,入口奶香十足同時帶有抹茶嘅甘香。
Type of Meal
Lunch