2023-09-29 56 views
呢晚嚟咗銅鑼灣嘅呢間樓上小店 小店座位唔多 好彩有訂到位先有得食咋🤩 餐廳有提供意粉同意大利飯嘅主食選擇 我同友人一人揀咗一款再加配做套餐😺迷你櫻花濃蝦湯呢個櫻花蝦湯味道濃郁 每一啖都有蝦嘅鮮味 作為一個餐湯真係唔錯😉關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯呢碟相當有驚喜 本來以為下面嘅risotto都會係用牛肉燒嘅汁嚟製作😮 risotto係用白汁同牛肝菌燴 好Creamy同埋真材實料 面頭嘅牛肉燒嘅醬汁係日式啲 偏少少甜🐮 但係呢個配搭唔錯明太子意大利粉配珍珠帶子除咗明太子之外 呢個意粉仲有蟹柳 蟹籽 同埋珍珠帶子 真係用料豐富😌 意粉口感實在 仲好掛汁添呀🍝加配優惠 慢煮鮑魚只要星期一至四嗌任何主食加$48升級做套餐之後就可以有兩款優惠 其中一個係$1嘅慢煮鮑魚兩隻☺️ 另一個就係$28蛋糕放題 不過我哋就揀咗慢煮鮑魚 係一個冷盤嚟㗎 醬汁味道甜甜地 咬落口一啲都唔韌㗎 絕對係抵食推介😺精選甜品可以喺個board度六款蛋糕任選一款🍰 朱古力忌廉蛋糕 真係好Creamy 食落口唔算太甜 士多啤梨芝士蛋糕 我就好鍾意食呢個啦 因為味道同口感都有啲似士多啤梨雪糕🍦 如果我有街$28嗌蛋糕放題嘅話應該會

迷你櫻花濃蝦湯
迷你櫻花濃蝦湯

加配優惠 慢煮鮑魚
慢煮鮑魚

精選甜品
可以喺個board度六款蛋糕任選一款🍰 朱古力忌廉蛋糕 真係好Creamy 食落口唔算太甜 士多啤梨芝士蛋糕 我就好鍾意食呢個啦 因為味道同口感都有啲似士多啤梨雪糕🍦 如果我有街$28嗌蛋糕放題嘅話應該會refill多幾件😂
士多啤梨芝士蛋糕  朱古力忌廉蛋糕

飲品
除咗最Classic嘅熱檸檬茶同埋美式咖啡之外😙 轉其他特飲都係加$15咋 都有幾多選擇㗎 偏好飲Americano嘅朋友就話呢度嘅咖啡都唔錯☕️
Americano  熱檸茶

呢一餐真係好圓滿 強烈建議想嚟食嘅一定要提早訂位啊😎