今晚係銅鑼灣食晚飯係網上搵到呢間西班牙菜嘅樓上鋪就即刻book左了🇪🇸🫢一入到去覺得好有氣氛🤩雖然地方細左dd 但佢地嘅服務好好👍🏻店員都好nice🫰🏻佢見我地坐個位凍即刻話幫我地較細個冷氣🥹上菜方面佢地會盡量等我地食完一個菜再上下一個菜😃個人覺得呢d服務係香港真係好難得👍🏻😂至於今次就叫左4個菜🤤蕃茄卡普亞鯷魚脆包:作為前菜酸mei mei 幾開胃😝同鯷魚呢個combination 不錯配埋脆包成個口感幾好🤤西班牙薯仔蛋餅:一上到黎成個蛋餅好厚🤫食落會有淡淡嘅蛋香😋同薯仔嘅配搭一定唔會死👍🏻慢煮加利西亞式八爪魚腳:見到差唔多枱枱都有叫呢碟菜😂八爪魚腳好長🤩經過慢煮之後依然好嫩滑🫢配埋佢個醬好好食🤤川式麻辣鮮蜆手工闊條麵:個人覺得係個fusion 菜黎但個汁佢較得好好👍🏻辣辣地唔會食到太漏🤩蜆肉新鮮🤓手工闊條麵掛曬d汁上去好好食🤩Overall黎講呢間西班牙菜樓上鋪無論食物服務定性價比都唔錯👍🏻會係再黎嘅一間餐廳🤫但就建議大家book左先喇🫢味道:8/10價錢:8/10服務:9.5/10環境:8/10
味道:8/10
價錢:8/10