去到銅鑼灣,又唔想食商場連鎖餐廳,諗諗下百樂中心都多好野食就去搵左呢間西餐,之前係尖沙咀都有聽過佢間餐廳,原來Layback最近搬左黎銅鑼灣,最緊要平日唔使點等位,餐牌價錢都合理就幫襯下小店先。.🍴爆芝是拉差蛋黃醬Burger $158漢堡包比一般Size大,包皮烘得夠香脆,明明食既以為係牛肉,但原來係由大豆造成既植物肉,但一點也不輸牛肉既口感同味道,加埋生菜蕃茄芝士,仲好好味😋。🍴蟹膏蟹肉卡邦尼$158我好鍾意食意粉,但唔係好多意粉我滿意,呢度既蟹膏蟹肉卡邦尼我可以比到95分👍🏻蛋香芝士味夠重,加上鮮味既蟹膏蟹肉加好多分,意粉硬度剛剛好。.🍴香芒醬比目魚$178真係好欣賞佢地大廚既擺盤,以呢個價位黎講,野食係好靚加有design , 香煎比目魚配上蘆筍與酸味的芒果醬,口感好Fresh又夾。.🍴Tropical sunshine $72見到人地飲又好想飲😹呢個Tropical sunshine 好健康,主要由菠蘿、香蕉、芒果、蜜桃打成既Smoothie, 無額外加糖都好好味。.🍴Hazelnut latte$48咖啡味濃,加上Hazelnut唔太甜既糖醬,估唔到coffee都幾👍🏻。.

🍴爆芝是拉差蛋黃醬Burger $158
爆芝是拉差蛋黃醬Burger

🍴蟹膏蟹肉卡邦尼$158
蟹膏蟹肉卡邦尼

🍴香芒醬比目魚$178
香芒醬比目魚

🍴Tropical sunshine $72

🍴Hazelnut latte$48
銅鑼灣西餐真心好食呢,3個人埋單價每位唔使$200,抵食又坐得舒服。

爆芝是拉差蛋黃醬Burger
蟹膏蟹肉卡邦尼