2022-05-04 70 views
晚市堂食終於放寬,決定支持下小店,就揀左呢間cafe。我哋點左兩個主菜加一個小食,原本想試埋個甜品都食唔落。<西班牙伊比利亞雜錦風乾火腿,$138>有4款唔同嘅風乾火腿,整到細細塊好方便食用,如果多幾個朋友share都唔洗分嚟分去。<北海道海膽帆立貝幼蛋麵,$198>個海膽超級鮮甜好好食,帆立貝都唔錯,爽口又鮮甜。只係略嫌個麵有啲冧同黐住,如果個汁嘅味再濃啲就更好。<霹靂霹靂烤法國春雞,$188>呢個春雞有驚喜,味道酸酸地,但係又好惹味。而家個雞好嫩滑,好好食。不過如果調味淡返少少就更好。<荔枝啤梨鮮打綠茶,$56>真鮮打綠茶,係飲到有水果嘅渣!荔枝同啤梨嘅味配合得好好,無搶左對方嘅味道。我無諗過cafe有咁好嘅鮮打綠茶!<Japanese Jonathan Apple Soda,$58>味道清新,不錯。整體而言,我好推介大家去食!除左支持小店外,食物質素都算唔錯。而且又可以打卡,岩哂同朋友慶祝生日。

晚市堂食終於放寬,決定支持下小店,就揀左呢間cafe。

我哋點左兩個主菜加一個小食,原本想試埋個甜品都食唔落。

西班牙伊比利亞雜錦風乾火腿

霹靂霹靂烤法國春雞
<霹靂霹靂烤法國春雞,$188>

荔枝啤梨鮮打綠茶
<荔枝啤梨鮮打綠茶,$56>
味道清新,不錯。

霹靂霹靂烤法國春雞
荔枝啤梨鮮打綠茶