Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
2023-12-30 195 views
🍜 嗱嗱嗱,話說吓嘅午餐,我揀了呢間食肆,一坐低先點了個豆腐卜同埋個番茄湯底。啱啱,個番茄湯底真係正!湯味鮮甜,湯底微酸開胃,簡直perfect!啊啲米線又夠份量又過癮,口感爽滑得黎彈牙,食落真係正到不得了!埋單嘅青瓜拌皮蛋,嚟個開胃前哨戰,皮蛋味道濃郁,青瓜質感爽脆,呢一對搭檔,媽咪!真係幾得意嘅小食講起上次嗰椀重慶酸辣湯,我今次再選擇咗佢,心想食物總要碰碰新鮮。酸辣湯底啱晒今日嘅心情,面頭足料,湯底正中我那開胃度,帶點麻、有酸媽,相當提神。至於米線,依然係我嘅最愛,豐富湯底滋味落肚,刺激到我啲味蕾舔指回味。🍗 土匪雞翼係落單必選,炸到外脆內嫩,成件翼都醃得入味企貨,食落爽口嘅皮同多汁嘅肉,一試難忘!啖啖肉,每一啖都係香脆滿足感!總之,今次嘅午餐,真係食得嚟開心,食得嚟滿足,食得嚟好味,化作晏晝最好嘅能量~滿足晒呀!🌶️🍅🥒