2016-11-02 2620 views
因為唔係好餓,叫咗兩個熱食同一杯野飲一適分享。嚟到專食窩夫嘅食店,竟然反而係叫咗一個朱古力熱香餅早餐跟朱古力醬。熱香餅幾厚身,蛋味好香濃,一切落去,十分鬆軟,配以朱古力醬香濃帶點甜甜的,女生必定中意。熱香餅上有cream,好滑又重奶味,唔會好膩,食完唔會有一種好飽好飽嘅感覺。墨西哥煎餅早餐感覺好健康,有大量嘅蔬菜配料,車打芝士,炒蛋,蕃茄,洋蔥,青椒,香腸,酸忌廉配薯粒等,口感非常豐富。煎餅表面帶小許香口,分量十足。芝士熱溶會拉絲,配上炒蛋滑滑的好夾。另外薯粒亦好食,薯仔味好濃。Oreo milkshake好好飲,打得好細滑,用咗好多oreo整,oreo味很濃,每一淡都食到oreo碎,增加入口嘅口感同層次。奶味既重又香甜,兩個人飲都ok。放假想坐下食下野或者甜品,又或者小情侶想拍下拖食下野,呢到會係一個幾好嘅選擇!