呢間街坊大推嘅牛舌專門店🐮我已經食過幾次,隔一段時間又心思思想食返佢嘅牛舌,黎個happy friday😛水準依然非常高!👏ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ🌟和風蕃茄沙律 $48清新冰涼嘅蕃茄🍅切成片狀,配上漬物及微酸醬汁,感覺清新醒胃🌱🌟燒鱈魚乾 $38鱈魚乾燒得乾身,熱辣辣食落脆口之餘亦帶有濃香嘅鮮魚味,搭配埋蛋黃醬食仲惹味,送酒一流🤤🌟炸雞軟骨 $58炸得好脆,外脆內軟,食落唔會覺得厚粉,食完一粒又一粒😍🌟極上牛舌定食 1倍 $178牛舌可以揀1倍/1.5倍/2倍。選用嘅係牛舌芯,店員推薦可以點醬油及wasabi食。牛舌芯食落煙韌軟熟,帶點爽彈,有咬口唔會有渣,口感岩岩好👍。呢個餐仲有漬物、麵豉湯、沙律及茶碗蒸,好豐富。茶碗蒸嘅蛋好滑溜,蛋味十足🥰🌟日式鰻魚定食 $138鰻魚肉厚身,帶燒汁焦香,咬落肉質鮮嫩肥美,配埋鰻魚汁及鰻魚嘅油脂香味送飯一流😜🌟生啤 $48Happy Friday飲返杯是常識吧!食炸嘢點可以唔飲啤酒🍺~.而家仲有開業一周年感謝祭活動🎉,唔同日子有唔同優惠,今期係生啤買一送一,一於約埋朋友去啦🥰ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ

ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ

🌟和風蕃茄沙律 $48

🌟燒鱈魚乾 $38

🌟炸雞軟骨 $58
炸得好脆,外脆內軟,食落唔會覺得厚粉,食完一粒又一粒😍

🌟極上牛舌定食 1倍 $178

🌟日式鰻魚定食 $138