2020-08-28 126 views
限聚令之後,就好少同女朋友一齊出街食飯,難得今日大家放假,就約左佢黎睇下貓食下野咁,增進下感情。環境開明又寬敞,比旺角果間分店大好多,同埋坐得舒服好多,更有空間感同貓仔互動XD午餐餐牌睇上去幾豐富,有扒類、飯麵類揀,感覺選擇都幾多!落單都係用QR CODE自助形式進行,覺得方便快捷,又唔怕員工落錯單。午餐包括餐湯同多士條,忌廉湯口感好creamy,奶香味濃郁,而多士條脆口之餘落左小小糖增加口感!黑蟹子櫻花魷魚卡邦尼扁意粉,對卡邦尼類食物一直難以抗拒,以黑蟹子做伴碟,扁意粉好彈牙,配搭有韌度既櫻花魷魚,味道豐富又好食!挪威煙三文魚班尼迪拼盤,難得見到班尼迪即刻嗌番個,流心蛋黃效果整得好出色,煙三文魚令成道菜加左唔少分,不過個包我略嫌唔夠脆口,而薯塊炸得香脆又易入口,呢到都加番分!難得黎拍下拖,影多幾張相都唔怕喇,紀錄一下今次既約會!草莓荔枝紅莓乾花茶,女朋友嗌既花茶,以為佢會嗌凍飲點知咁乖,酸酸地幾清新,花茶我就唔識欣賞,但女朋友話好飲wo
限聚令之後,就好少同女朋友一齊出街食飯,
難得今日大家放假,就約左佢黎睇下貓食下野咁,增進下感情。

午餐餐牌睇上去幾豐富,有扒類、飯麵類揀,感覺選擇都幾多!

黑蟹子櫻花魷魚卡邦尼扁意粉

扁意粉好彈牙,配搭有韌度既櫻花魷魚,味道豐富又好食!
挪威煙三文魚班尼迪拼盤

難得黎拍下拖,影多幾張相都唔怕喇,紀錄一下今次既約會!
草莓荔枝紅莓乾花茶

酸酸地幾清新,花茶我就唔識欣賞,但女朋友話好飲wo
黑蟹子櫻花魷魚卡邦尼扁意粉
挪威煙三文魚班尼迪拼盤