2024-05-06 0 views
餐廳在荔枝角工廠大廈入面,佈置得好浪漫,勁多打卡位。餐牌有前菜、主菜、意粉/意大利飯、甜品、法式班戟、飲品;加$38可配是日餐湯及餐飲,仲可用半價優惠轉配其他飲品。而家餐廳做緊推廣,每人消費任何意粉/飯或主菜類,都可以優惠價$58,任食辣味茄醬煮藍青口配薯條。是日餐湯係甘筍湯,打得綿密幼滑,濃稠適中,仲有拉花效果。辣味茄醬煮藍青口配薯條:藍青口肉質豐滿,味道鮮甜,配辣茄醬非常惹味;粗薯條炸到金黃酥脆。香煎虎蝦牛肝菌意大利飯:意大利飯煙韌有咬口,加上好creamy既醬汁,好有層次感,虎蝦夠彈牙,廚師好細心,開邊方便我哋食。煙三文魚水牛芝士香草醬扁意粉:扁意粉沾滿香草醬汁,淡味既水牛芝士配甘香既煙三文魚,配搭得宜。總結,食物高質,坐得舒服,服務態度好,愉快既用餐體驗。
餐廳在荔枝角工廠大廈入面,佈置得好浪漫,勁多打卡位。

是日餐湯係甘筍湯,打得綿密幼滑,濃稠適中,仲有拉花效果。

總結,食物高質,坐得舒服,服務態度好,愉快既用餐體驗。
Type of Meal
Dinner