2023-12-30 45 views
值得一讚!行街行到攰,見到古今二,店舖環境好適服,即刻入去坐底抖抖🥹🥹店員服務態度都好好!!我哋揀緊野食嘅時候,會埋黎問我哋有咩唔食,可以再加以推介下👍🏻👍🏻🥰-龍捲風沙律🥗係生菜底,配真蟹柳、中華沙律、蟹籽、重點係薯片碎而做成一個龍捲風型態,口感極度豐富!好少沙律會撈中華沙律同薯片碎!有驚喜🤤😍-清酒煮蜆 🍶蜆肉煮到好入味,吐沙亦都吐得好乾淨,一粒沙都冇!真係要讚!!👍🏻一邊食,一邊飲住清酒湯底,清酒味都好濃🫶🏻🤭-超級龍捲風🌪超級巨型卷物之一🤣入面嘅天婦羅超級脆口💛配埋燒汁醬,同埋靈魂薯片碎!好掂!!!-煙花🎆係店舖signature壽司之一,真係好靚,名符其實好似綻放緊嘅煙花咁!係用左吞拿魚刺身切粒,撈埋沙律醬而整成🤤壽司飯卷,都係做咗刺身內卷,啖啖都係刺身🥳
值得一讚!
龍捲風沙律🥗
清酒煮蜆 🍶
一邊食,一邊飲住清酒湯底,清酒味都好濃🫶🏻🤭
超級龍捲風🌪
煙花🎆