2017-10-22 286 views
前幾日個朋友心血來潮話有monster sushi既100蚊couple話想去食,我地就心動不如行動,4人行去左食。張100蚊couple每叫250蚊就可以用1張,最黎我地4個人叫左1000蚊,用左4張,埋單每人175堅抵,點解抵? 睇相就知點解。。。去相鰻魚玉子三文魚壽司呢個係全晚我地覺得最差既一碟,認真佢地呢碟勁似人地雪左好耐無哂肉質又乾,非常麻麻我地係叫左4個海膽手卷海膽夠鮮,唔苦又算新鮮大吞拿魚腩,入口即溶呢款三文魚蛟,真係要推介,如果鐘意食魚既朋友一定要試下外脆香口,內裏肉質鮮又多汁6款自選魚生刺身黑松露抄菌菇冷鳥冬細碟左少少,每人一啖都無左lu~k炸蠔正常野size同價錢係成正比,炸完又唔乾,keep到裡面既汁燒雞泡魚乾大家千萬唔好叫呢個,因為佢呢個真心唔好食,又唔夠乾又濕,都唔知係咪趕收工,都未燒完就拎出黎天婦羅什錦個粉唔厚,唔厚食落去口感已差好遠,正炸軟硬蟹小卷,無乜特別,食落唔太覺自己有食到軟硬蟹最後,我想提一提佢地既服務態度認真麻麻,由入門口到坐低到叫餸到埋單,我絕對明白做飲食係好辛苦,但應有既對人態度應該仲要係度,其他係餐廳跑單既職員我仲可以諒解,但企門口個位疑似
,4人行去左食。
堅抵,點解抵? 睇相就知點解。。。去相

鰻魚玉子

三文魚壽司

我地係叫左4個海膽手卷
海膽夠鮮,唔苦又算新鮮

大吞拿魚腩,
入口即溶

呢款三文魚蛟,真係要推介,如果鐘意食魚既朋友一定要試下
外脆香口,內裏肉質鮮又多汁

6款自選魚生刺身

黑松露抄菌菇

冷鳥冬
細碟左少少,每人一啖都無左lu~k

炸蠔
正常野
size同價錢係成正比,炸完又唔乾,keep到裡面既汁

燒雞泡魚乾

天婦羅什錦
個粉唔厚,唔厚食落去口感已差好遠,正

炸軟硬蟹小卷,無乜特別,食落唔太覺自己有食到軟硬蟹

最後,我想提一提佢地既服務態度認真麻麻,由入門口到坐低到叫餸到埋單,我絕對明白做飲食係好辛苦,但應有既對人態度應該仲要係度,其他係餐廳跑單既職員我仲可以諒解,但企門口個位疑似保安既職員,如果佢真係覺得我地未經hostress叫就自行行入餐廳,係可以禮貌地叫我地,例如“excuse me madam/sir” 而唔係“hey...hey....”

以上開飯食評,只係本小姐食後感

2017-10-21
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Dining Offer
Coupon