東歐餐廳

Ivan The Kozak
2020-05-02 487 views
第一次同先生去東歐餐廳食晚飯,一入門就感覺到濃厚的東歐氣氛,整個餐廳唔算好大,不過俾人感覺好溫馨好舒服,我哋點了以下菜式:1. 三文魚湯 - 三文魚份量非常足夠,近乎令一啖湯都有一塊魚肉入口,味道好濃厚。2. 基輔雞扒 - 呢個菜式屬於 signature dish, 名不虛傳,切開塊雞扒後會有芝士流出來,雞肉味濃,值得再試。3. 燒豬肋骨 - 先用已燒著火既vodka 淋上豬肋骨 , 濃濃既酒味配上豬肋骨,好好味😋4. Honey cake - 即叫即製,蛋糕配上walnut & honey, 味道層次非常豐富,不過可能甜左少少,因為honey 都偏甜。整體而言,餐飲服務非常貼心,送餐時間快捷,價錢合理,值得推薦!已經預訂下次食飯,期待中😊

基輔三文魚湯
基輔雞扒