2021-01-23 175 views
選址非常好,方便有啲人住港島方便有啲人住新界區約係尖沙咀係非常正確選擇😽由於樓層比較高,都可以望到岀面既景😻咁啱有小小陽光☀️感覺更加有feel首先嚟杯 Sugar Kiss 同 Blue Ocean 😛除咗佢嘅色比較特別外仲有係非常足料添Sugar Kiss - 上面有啲蘋果粒粒,味道重好清新😜Blue ocean- 大大粒荔枝,如果想岀味小小,可以督下啲草🤣🤣熱船長海鮮拼盤-見到每一位網上食評食過都讚不絕口🤣咁我都覺得應該要一試!首先會有位好靚嘅姐姐好溫柔咁樣放喺枱面😗可以趁呢個機會影吓相入邊有粟米,薯仔,蝦,青口,蜆。記住唔好因為影相而整到海鮮凍哂喔!今次我試咗檸檬牛油汁,果汁同海鮮好襯而且蜆特別新鮮添😝😝😝!特色蟹餅!極力推介!!!價錢非常之合理而且真材實料賣相非常之一流😋😋😋

Sugar Kiss - 上面有啲蘋果粒粒,味道重好清新😜

特色蟹餅!極力推介!!!價錢非常之合理而且真材實料
賣相非常之一流😋😋😋