2016-03-25 4016 views
今天決定跟老闆去尖沙咀度飲下午茶,真係霖到都覺得好驚吖,因為boss平時個人睇落好嚴肅非常之cool個樣,所以聽佢話同我去飲茶,我心入邊都覺得慌慌地。因為系老闆請食野,所以我就點了平時覺得不值的黑毛豬火腿。黑毛豬火腿我個人認為系幾好味道的,不過就係因為價錢方面所以少點。黑毛豬火腿我覺得肉質系好有韌性嘅,所以食嘅時候比較有嚼勁。而且黑毛豬火腿同一般肉豬火腿相比會更加有營養。三文魚的味道我也是覺得還可以,可能系因為同boss一起食飯,所以覺得好警長,自己一直系度低頭食三文魚,三文魚的表面是稍微有小小煎炸過的,咁陽光可以令到成個三文魚都有一種香氣的假像,裡面又非常的尊重三文魚本來甜鮮的味道同質感,所以裡面並沒有很煎炸的,營養感十足。

2016-03-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)