我同男友都好鍾意食雲南米線,但唔係度度都岩口味~搵咗幾間覺得呢間嘅賣相似係我哋鍾意嘅類型,一於就嚟試吓😇餐牌配料嘅選擇多到眼花撩亂😵‍💫 我同男友叫咗好多款😂❤️腩肉,蘿蔔,芫荽,冬菇,春卷酸辣米線 (小小辣少米線) 💰7️⃣3️⃣腩肉係每日限量供應,當然要試下😁夠入味,肉質一絲絲,帶咬口得黎唔韌😋蘿蔔清甜夠淋,但有少少渣,如果可以批深啲就好啦😅芫荽is my favourite😍 個人認為加咗之後個湯底香好多🤭冬菇厚身爽彈,係我中意既口感👍 仲要索晒個湯底爆汁,好食😁反而春卷外層唔脆同唔算彈牙,唔太推薦🙈❤️芥蘭,墨魚頭,豬肚,雞絲,螺旋草酸辣米線 (小小辣) 💰7️⃣9️⃣男友好鍾意食芥蘭,呢度煮得唔會太淋,幾爽脆👍墨魚頭彈牙 (原本想點小食涼拌墨魚頭,不過驚太多食唔晒會浪費🙈)雞絲係好有誠意咁搣到一絲絲,好推介一試!😙豬肚同螺旋草都爽口,唔錯😌⭐️涼拌雲耳 💰2️⃣2️⃣雲耳功效超多👍👍 清血管得黎又補血💯味道偏重蒜味唔太辣,同我expect有啲唔同,但都爽口同幾香既~❤️支裝豆漿 💰8️⃣抵飲!方便拎走又衛生👍可能太忙姐姐安排有啲亂🫣我地同佢講左兩位佢叫我地出面等陣,眼見好多人出咗嚟佢都執好晒啲檯,但都無叫過排隊
我同男友都好鍾意食雲南米線,但唔係度度都岩口味~
搵咗幾間覺得呢間嘅賣相似係我哋鍾意嘅類型,一於就嚟試吓😇

餐牌配料嘅選擇多到眼花撩亂😵‍💫 我同男友叫咗好多款😂

冬菇,蘿蔔,腩肉,魚肉春卷,芫茜,酸辣米線少少辣

腩肉
腩肉係每日限量供應,當然要試下😁
夠入味,肉質一絲絲,帶咬口得黎唔韌😋

蘿蔔清甜夠淋,但有少少渣,如果可以批深啲就好啦😅
冬菇

冬菇厚身爽彈,係我中意既口感👍 仲要索晒個湯底爆汁,好食😁
魚肉春卷

反而春卷外層唔脆同唔算彈牙,唔太推薦🙈

芥蘭,雞絲,螺旋草,豬肚,墨魚頭,酸辣米線少少辣

男友好鍾意食芥蘭,呢度煮得唔會太淋,幾爽脆👍
墨魚頭

雞絲係好有誠意咁搣到一絲絲,好推介一試!😙
豬肚同螺旋草都爽口,唔錯😌

⭐️涼拌雲耳 💰2️⃣2️⃣
涼拌雲耳

雲耳功效超多👍👍 清血管得黎又補血💯
涼拌雲耳

❤️支裝豆漿 💰8️⃣

抵飲!方便拎走又衛生👍

可能太忙姐姐安排有啲亂🫣
我地同佢講左兩位佢叫我地出面等陣,眼見好多人出咗嚟佢都執好晒啲檯,但都無叫過排隊既人入去….
因為天氣太熱過左十分鐘忍唔住問下,原來佢已經唔記得咗/無留意好多人等緊位🥵🥵
希望可以改善下入座安排😞
2022-07-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)
腩肉
  • 小鍋米線