2021-03-04 142 views
因為朋友大力推介,今日趁老公得閒,就同佢未一齊試吓順便撐吓枱腳! 入到門口就覺得裝修好靚,滿天星星,加上一串串白色嘅花,份外有情調😍而且全鋪都係用木式同深色為主嘅裝修,好似置身係韓國咁👍🏻係我勁like既style!❤️半份甜辣炸雞 $118佢最特別嘅係除咗炸雞外,仲堆滿薯條!入面有三種薯仔,粗薯條、薯角同薯格,而三款「薯條」都沾有芝士粉,食落份外香口!而炸雞上既甜醬上再沾滿花生粒,增加炸雞嘅口感,香脆可口得黎又唔油膩!👍🏻 而醬汁有甜辣醬,酸辣蒜香醬,蜜糖醬,個人認為唔洗點醬都好好食😋我哋再加錢加左三條芝士條(+28),比起炸雞,芝士條就一般,不過入邊勁多芝士,鍾意芝士嘅朋友就唔好錯過啦😉豬腳 normal size $238見佢夠特別,唔係間間韓國餐廳都有得食,就諗住叫你試吓,點知一嚟到見到超大碟,o 左咀!真係大碟到唔似normal size😂😉佢分開咗一邊係近豬皮嘅部份,一邊係淨肉嘅部份。跟豬皮部份口感煙韌彈牙,連住一層口口嘅肥膏,勁正!😋而肉嘅部份鬆軟香口又入味,再加上勁新鮮嘅生菜,同韓式辣醬,包埋一齊食簡直一流!☺️☺️不過略嫌唔夠生蒜片,如果多啲就完美!最特別嘅係有買夠豬骨俾你

半份甜辣炸雞 $118

豬腳 normal size $238
見佢夠特別,唔係間間韓國餐廳都有得食,就諗住叫你試吓,點知一嚟到見到超大碟,o 左咀!真係大碟到唔似normal size😂😉佢分開咗一邊係近豬皮嘅部份,一邊係淨肉嘅部份。跟豬皮部份口感煙韌彈牙,連住一層口口嘅肥膏,勁正!😋而肉嘅部份鬆軟香口又入味,再加上勁新鮮嘅生菜,同韓式辣醬,包埋一齊食簡直一流!☺️☺️不過略嫌唔夠生蒜片,如果多啲就完美!最特別嘅係有買夠豬骨俾你慢慢咬,鍾意食骨嘅朋友就啱晒啦😍😍

Strawberry smoothie $45
一飲落去勁creamy! 勁多yogurt同好香士多啤梨味!❤️❤️不過要快啲飲,因為啲冰融左就冇咁好味😁
Strawberry  smoothie
2021-03-04