2021-12-09 585 views
📍李家📮尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖.趁weekend放假放肆少少, 心郁郁想食炸雞, 迫🙎🏽‍♂️陪我食下熱氣野先.無骨甜辣炸雞 HKD178作為甜辣口味既super fans, 見到有呢款口味唔洗諗已經即刻落得order🤭可以揀有骨/無骨, 價錢只係差HKD10, 懶惰既我地當然要無骨啦炸雞分量幾多, 甜辣醬味道開胃, 雞肉炸完都仲好嫩滑, 只係略嫌當中有幾件炸粉上得比較多厚皮左, 餐廳仲提供左酸蘿蔔, 一邊食雞一邊食下酸蘿蔔, 可以解下膩😌燒五花腩肉 HKD198雖然唔係幾好豬, 韓式既五花腩肉又唔同講法😙腩肉夠厚身又唔算好肥, 最怕半舊都係肥肉既五花腩肉, 燒完之後好香口, 咬開有肉汁, 邊位脆脆地, 配埋泡菜同辣大葱絲食仲正🤤檸檬梳打 & 西柚梳打 @HK38食咁多肉飲返啲梳打飲品refresh下balance返, 唔會好甜好假, 唔想飲汽水/啤酒既話都可以試下.唔好俾個地址厄左以為係尖沙咀, 餐廳係近佐敦地鐵站多啲咖, 過來人分享下🥲.整體環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物味道:🤤🤤🤤🤤服務態度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼物超所值:💰💰💰💰回頭基率:💨💨💨.#nonstop
📍李家

#nonstopeatingdiary韓國菜
#nonstopeatingdiaryjordon
#nonstopeatingdiary佐敦

2021-12-04
$250 (Tea)
燒五花腩肉