2018-05-28 721 views
韓日燒@西九龍中心西九龍中心啲嘢平靚正,呢間任食嘅餐廳唔止得韓燒,仲有日式火鍋、迴轉壽司同熱葷,百幾蚊位都幾抵!韓燒有張嘢隔一隔,感覺更加衛生。啲肉係自己拎,睇啱先攞唔怕浪費~ 牛肋骨好好食,嚿骨唔係好大嚿,好多肉。日式火鍋可以用埋嚟打邊爐,哈哈!出面有菜、有丸嗰啲攞。職員即場整嘅鐵板燒,切得細細件,可以試少少先~燒牛肉都係即整嘅,水準幾高,唔使好多汁都好夠牛肉味,而且無燒到乾爭爭,好食過平時去 buffet👍🏻即整嘅食物一出就好多份,唔使點排隊~啲嘢都 keep 住有 refill。咖喱角同春卷係脆㗎!😽連迴轉壽司都有,好勁!壽司就無食到,不過攞咗啲刺身。三文魚刺身質素都過得去嘅,賣相都唔錯,我見碟碟都卷哂花咁~中華沙律好大碟,清爽好味!螺肉啲汁就杰咗啲。值得一提呢度真係好多酒飲,有非常多唔同嘅酒 🍻甜品剩係布甸都有好多隻味,好貪心咁攞咗好多杯 😂
韓日燒@西九龍中心

韓燒

日式火鍋

日式火鍋可以用埋嚟打邊爐,哈哈!出面有菜、有丸嗰啲攞。

鐵板燒

職員即場整嘅鐵板燒,切得細細件,可以試少少先~

燒牛肉

秋刀魚

即整嘅食物一出就好多份,唔使點排隊~

熱葷

啲嘢都 keep 住有 refill。

咖喱角同春卷係脆㗎!😽

迴轉壽司

連迴轉壽司都有,好勁!

三文魚刺身

中華沙律

中華沙律好大碟,清爽好味!螺肉啲汁就杰咗啲。

飲品

值得一提呢度真係好多酒飲,有非常多唔同嘅酒 🍻

甜品
甜品剩係布甸都有好多隻味,好貪心咁攞咗好多杯 😂