2015-03-26 3489 views
天氣春暖還寒,大夥兒吃飯想吃熱騰騰的選擇真多。wtapss group chat 趁仲凍凍地打邊爐?有點out吧!韓流熱gogogo~今次選址尖沙咀。訂左枱唔好以為唔洗等,都等左半個鐘先有位。等位時有不同藉的遊客一同等位。但係2位枱入座較一大班人快好好好多!肚子餓了還是叫野食重要。二話不說醬油蟹,味道肉質不錯就是有點咸啦! 叫個白飯撈汁意想不到,一個白飯都唔夠呢!豬牛雞肉燒,這些無咩特別~相機就唔好食喇! 湯熱騰騰時不錯的!石窩飯值得一試。這個芝士雞除了食到辣味芝士味,大家都講唔到咩味道,都唔知點介紹。一行朋友總結食一次好了!講完食品一般,講下服務要讚!女待應笑容可加分。主動幫忙剪開食物,亦叫我地趁熱食,教用生菜夾泡菜加肉食。但生菜及泡菜補給就唔及英數字哪家主動及不斷補給咁大方了。
肚子餓了還是叫野食重要。

石窩飯值得一試。

一行朋友總結食一次好了!

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)