2016-01-21 2720 views
居然有機會抽中去明星劉嘉玲開既食店試菜 去到店內環境寬敞坐得舒服 因為係指定既餐單無需要選食物,但睇過餐牌食物既選擇不是太多而且價錢都中上 不過據我所知中午可以選散叫或半自助餐,待應奉上餐牌同我講個餐不包餐飲,另外没有白開水供應要自己俾錢買,於是我就選左杯鲜榨菠蘿汁,杯菠蘿汁飲落去好濃菠蘿味,好明顯冇溝水,甜酸味適中,坐左一陣個頭盤三文魚沙律,份量適中,三文魚色澤鲜明,美味甘甜,在等待其他食物既時候,一於走出去露天茶座望吓美麗既風景影吓相,朝早風景都很美我相信夜晚更靚,當欣賞風景時候,其他既食物已上枱,於是返入去繼續試食,羊架肉嫩香囗,好有羊味但不太羶,西班牙海鲜飯,份量和海鮮唔夠多,隻蝦好彈牙,味道可以但個飯濕左少少,甜品好好味,朱古力味好濃好甜有d酒味,口感軟滑,加左d生果令到冇噤甜中和返
居然有機會抽中去明星劉嘉玲開既食店試菜
去到店內環境寬敞坐得舒服
不過據我所知中午可以選散叫或半自助餐
待應奉上餐牌同我講個餐不包餐飲,
三文魚沙律
份量適中,三文魚色澤鲜明,美味甘甜,在等待其他食物既時候,

Other Info. : 最後呢餐比我既感覺係明星店唔一定太好食和抵食,呢間好明顯係環境風景比食物好
Dining Offer
Coupon