勁耐冇打邊爐喇,而家涼涼地,就心癮起想去打個邊爐😂最正就緊係任食啦~今次嚟到觀塘一間有好多毛孩油畫嘅餐廳,原來佢仲同毛守有合作,like & share IG / FB post就第於捐到乾糧同罐罐俾毛守,都幾有意思~同埋個食法都幾得意,要順住佢個step食,第一round要食左小食先,有唔同嘅炸物/前菜揀,我地諗住留肚食主菜,所以剩係叫左炸雞同薯條過下口癮😂第二round係三點刺身盛合,有三文魚,生蝦同北寄貝,三文魚幾肥美,生蝦都幾大隻,幾爽口👍第三round就係揀為食酸菜魚或任食寵寵雞煲,我地諗住清清地叫左酸菜魚,好彩份量適中,魚片幾新鮮,薯粉都幾彈牙🥰第四round終於嚟到揀湯底打邊爐,叫左個黃金皮蛋芫茜湯,第一次見黃金色皮蛋,仲有少少流心,好正!!個餐仲包左個為食海鮮拼盤同為食牛肉拼盤。個海鮮拼盤嘅生蠔幾肥美鮮甜,蝦肉口感幾彈~ 牛肉拼盤好吸睛,d肉好香牛味,同埋佢係薄切,入口都feel到佢幾嫩😜之後就自己出去拎蔬菜同落單叫配料,而家仲做緊免費upgrade任食M8和牛,薄切好易入口😋仲有個鹿兒島茶美豚,佢寫話係用綠茶粉同甘薯葉飼養,所以營養更豐富,食落都好多汁🤤 整體真係超抵

三點刺身盛合

為食酸菜魚

為食海鮮拼盤

整體真係超抵,勁多野食,仲要冇限時,包你食到捧住個肚😂

三點刺身盛合
為食酸菜魚