唔洗返工既日子悶悶地 最適合同閨密s一齊出去食下tea 傾下八卦野 消磨下時間由於實在太熱喇 我地離唔開有冷氣既地方 所以就去左Moko搵食喇 比較過幾間餐廳 覺得都係greyhound cafe最吸引 所以就入左去 再用唔洗1分鐘就決定到食乜喇😍一直都好鍾意佢個椰子千層蛋糕 今次都冇令我失望 好fresh好creamy 啖啖椰子肉 朋友第一次試都讚口不絕 抵佢成為店內既皇牌!Iced Thai Coffee只係跟餐既飲品 唔係咩主打野 但估唔到俾到好大驚喜我地 好香咖啡味 正宗既啡有啡味 絕對唔係hea野 招牌小食拼盤有一向受歡迎既單骨雞翼 串燒 五花腩 米通 炸雲吞各款小食都好美味 特別係五花腩 好香好脆好入味 而單骨雞翼就一如以往又美味又方便 手殘口殘都食到隨拼盤附上三款醬汁 三款都好惹味 同小食好match 認真係高質!高汁!

椰子千層蛋糕

Thai  iced  coffee