同兩個舊同事食飯,點知OT到好夜,搵左好幾間,最後試一試green waffle,不過一開就就要等成60分鐘,我不禁期待起來。叫咗三樣嘢食,三樣都好澱粉質:第一樣係薯條,炸得幾好,不過唔特別,無影相。第二樣就係mac & cheese,呢樣佢整得好香,芝士味夠但又唔會好漏,最特別嘅係佢用嘅通粉外面係有坑紋的,啲芝士粘住係外層,好正!第三樣係牛扒粒薯粒鑊仔,牛粒幾嫩身,配埋薯仔幾match,不過因為我地太多澱粉質,後期食落好濟,下次再試會減少d.另外叫咗三杯唔同嘅嘢飲,個名就夠特別啦,味道就一般,不過不失啦。PS: 我同同事傾計果陣,隔離個大叔一直喺度偷聽,可能我哋啲話題真係好敏感,個呀叔無朋友討論,忍唔住聽得好興奮,其實我地都有少少老尷。

叫咗三樣嘢食,三樣都好澱粉質:

第一樣係薯條,炸得幾好,不過唔特別,無影相。

2016-06-30
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
  • 美式勁厚車打芝士白汁鑊仔通粉