之前去過尖沙咀分店,今次就因為係旺角揀唔到想食嘅野就黎左旺角分店~到埗已經九點三,但仲係要排隊😅最後差不多九點九入到座,同尖沙咀分店一樣,都係黑配木嘅設計~睇左睇menu ,都係叫左好大路嘅炸雞、魚糕湯、DIY飯團同米酒本身有啲想試蘋果米酒,但蘋果只可以加芒果,所以放棄左,叫左蜂蜜米酒,味道正常🍯串串魚糕湯係因為想飲啲湯暖下胃而叫,都係幾不錯~半份炸雞亦合乎預期,好喜歡佢加入薯皇、薯條同薯皮嘅概念不過芝士條就不推薦啦,質地好實,感覺好粉咁又拉唔到絲,有啲似食無味嘅年糕DIY飯團係朋友嘅大力推薦食品,唔花巧,基本上就係飯紫菜、蟹籽、調味,麻油味香濃,仲可以按自己喜歡嘅大小去整一舊舊,不過要小心飯黎嘅時候有啲熱,可能會辣到~講番服務都真係有啲無奈,炸雞黎到嘅時候叫左店員拎茄汁,佢應完冇拎,等到有啲炆就叫另一個都係話要茄汁,搞左好耐,佢拎左一個四格盤裝住四款汁,重點係冇一款係茄汁😑之後再搵第三個侍應先終於拎到茄汁。。。另外食食下,有個講野冇尾音嘅侍應話唔該借借,咁佢又冇講借去邊又冇講要做乜,最後原來係要係櫈下面拎野,重點係佢由頭到尾都冇講過唔好意思,自己拎完就點左另一個店員幫我同旁邊枱嘅整番

蜂蜜米酒

串串魚糕湯

串串魚糕湯係因為想飲啲湯暖下胃而叫,都係幾不錯~
半份炸雞加芝士條

半份炸雞亦合乎預期,好喜歡佢加入薯皇、薯條同薯皮嘅概念

DIY飯團

講番服務都真係有啲無奈,炸雞黎到嘅時候叫左店員拎茄汁,佢應完冇拎,等到有啲炆就叫另一個都係話要茄汁,搞左好耐,佢拎左一個四格盤裝住四款汁,重點係冇一款係茄汁😑之後再搵第三個侍應先終於拎到茄汁。。。另外食食下,有個講野冇尾音嘅侍應話唔該借借,咁佢又冇講借去邊又冇講要做乜,最後原來係要係櫈下面拎野,重點係佢由頭到尾都冇講過唔好意思,自己拎完就點左另一個店員幫我同旁邊枱嘅整番張櫈😟
2020-02-28
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$280 (Last Night Supper)
蜂蜜米酒
串串魚糕湯
半份炸雞加芝士條
  • Diy飯團
  • 原味炸雞(半份)