露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
真心鍾意呢間嘅餐廳,地點方便,食物價錢抵食,又大大件。首先,想讃下叫個餐牌夠細心,有好多highlight住「低卡首選」,有寫埋卡路里,啱晒注意健康keep fit嘅OL。望住個餐牌,好多野都好想食:1. 魯肉飯 $25,有滷水蛋,唔洗特登加錢嗌,仲有佢碗飯好多魯肉,唔會好似其他地方唔夠送飯。d魯肉好入味,好味,推介!!2. 第一次見到有酸菜湯小雲吞,$42 咋好平!! 好鍾意呢個配搭,因為我唔太食魚但又好鍾意食酸菜湯,所以fit哂我,比個心!! D雲吞又皮薄多肉,正!!3. 芥香麻醬鷄絲粉皮,好開胃,啱晒夏天食。4. 之後仲有手拍青瓜,白菜豬肉水餃野飲叫咗「極品陳年龍鳳檸蜜」,好潤喉,啱晒我喉嚨乾;菠蘿青檸蜜都好解渴。
真心鍾意呢間嘅餐廳,地點方便,食物價錢抵食,又大大件。

望住個餐牌,好多野都好想食:

3. 芥香麻醬鷄絲粉皮,好開胃,啱晒夏天食。

4. 之後仲有手拍青瓜,白菜豬肉水餃

芥香麻醬鷄絲粉皮,好開胃,啱晒夏天食。
白菜豬肉水餃
2021-06-04
Type of Meal
Dinner
芥香麻醬鷄絲粉皮,好開胃,啱晒夏天食。
白菜豬肉水餃
  • 芥香麻醬雞絲粉皮