2021-12-05 49 views
呢間樓上cafe,真係非常值得推介!店舖位於銅鑼灣百樂中心,銀座式飲食大樓。食物嘅質素十分之高,而且價錢合理。叫套餐加1蚊仲有任食蛋糕,超驚喜!🌟蒲燒鰻魚蛋包意大利飯條饅魚真係好大條,仲長過個碟,平時食開既蛋包飯通常都係白飯,但佢地換左意大利飯喺入面,個意大利飯本身都好creamy加埋咁滑嘅蛋真心正🌟蒜香辣椒蜆肉意大粉軟殼蟹原隻軟殼蟹配上蒜香帶少少辣嘅意大利粉,無論賣相定係味道都好吸引,而且石鍋值得加分,雖然而家天氣都有d涼,個意粉都唔會好快就凍哂🌟蛋糕放題有足足10款蛋糕選擇,我哋試咗其中嘅原味芝士蛋糕、朱古力芝士蛋糕、tiramisu同埋焦糖杏仁,朱古力嘅味道略厭同芝士味有少少唔夾,其他都保證無伏,焦糖杏仁好香,都幾有驚喜
蒲燒饅魚蛋包意大利飯
蒲燒饅魚蛋包意大利飯