黑門水產すいさん (Minden Avenue)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2019-11-21 59 views
我已經幫親過黑門水產兩次,每次都令我回味無窮!依兩次我都有點魚生盆(二人份),每一款魚生都好新鮮,而且所有魚生都係厚切,啖啖都好滿足呀!另外,我今次仲點左鰻魚玉子燒,都好好食。因為當時仲係好想食魚生,所以就再嗌多左一個魚生飯,魚生同飯嘅比例都幾好,唔會話飯太而魚生得幾舊!Overall雖然食物款式就唔算真係好多,但勝在食物夠新鮮,所有熱食上菜既時候都係熱辣辣,而且環境令我覺得自己身處係日本甘,好滿意! 仲有老闆娘每次都熱情招待,雖然無比啲咩優惠我地,但次次都好有禮貌好和善,值得一讚!

刺身六盛
鰻魚玉子燒