2024-05-06 68 views
呢間居酒屋本身都好出名,我自己一直bookmark左想黎食,今次終於坐言起行去食番餐好架啦😄上到餐廳佢既燈光比較暗,都係一般居酒屋既日系裝修,店員介紹黑板上有d時令刺身既餐牌,可能係睇季節而有咩食既,全部從日本入貨,不過我地黎就想食d日式料理多過刺身類🎌汁煮左口魚裙邊($148)件左口魚裙邊卷成一團,面頭加上三文魚籽同魚籽醬,個樣有d似花之戀,件左口魚裙邊好肥美,充滿油分,食落口感滿滿既🤩蓬松玉子($108)呢件玉子係其中一款佢地既名物,玉子整得好滑,蛋味好濃,裡面仲有芝士,撈埋滑蛋好正,隻蛋一食就食得出係靚蛋,面頭既醬就似平時食章魚燒既醬,同個玉子好夾🍳🧀🥚洋風雞肉卷($148)雞肉卷釀入左平時用黎做前菜既漬物牛蒡同蘿蔔,連埋雞食口感一流,雞肉都整得好滑,呢味雞卷感覺好特別同創新👏🏻三重芝士吉列千層豚肉($238)作為芝士控真係必點之選,豚肉裡面充滿芝士,佢既豚肉口感小小似豬扒,實際係用豚肉片卷成一件件整成既,食落啖啖肉😋飲品依家餐廳做緊買一送一優惠,好抵飲‼️巨峰提子Highball($78)Highball係一款酒加梳打水既飲品,酒味唔算濃,好易入口,帶有微微既巨峰提子味🍇西尾抹茶

汁煮左口魚裙邊($148)

蓬松玉子($108)

洋風雞肉卷($148)

三重芝士吉列千層豚肉($238)

飲品依家餐廳做緊買一送一優惠,好抵飲‼️

巨峰提子Highball($78)

西尾抹茶熱鮮奶($52)
用日本既西尾抹茶沖,濃厚既抹茶味配上幼滑鮮奶,非酒精類飲品既首選🍵

呢間居酒屋既野食全都都好特別,係其他餐廳食唔到既做法,夠曬獨特有創意得黎,食物係好味既,加埋個飲品一送一優惠,過黎食飯吹水真係好正🥰
2024-04-28
Type of Meal