2021-03-19 370 views
好似大概12:00零鐘walk in入去,一去到waiter已經話冇reservation既話就得返近門口既bar檯位, 一場黎到坐咩位都冇咩所謂啦😂😂味道同平時飲既黑糖珍珠鮮奶冇乜分別,性價比就唔高架啦😂勝在坐低慢慢飲同個樣特別啲龍蝦包幾好食既,不過啲料就冇luke’s lobster咁多同埋個包都冇咁鬆軟,呢間啲料其實就係面頭見到個啲,薯條就正常發揮脆脆地咁,整體黎講可以試下既,係貴左啲😂😂貴,唔係特別好食。雖然牛肉個味道係唔錯既,但質地un,再切細塊啲食會好啲,食第一塊個陣冇切細塊啲,食到個口好攰😂總之不推薦。我諗叫egg benedict同埋意粉個啲冇咁易中伏既😂
髒髒黑糖珍珠鮮奶

原隻龍蝦包配薯條

低溫慢煮煙燻美國唔知咩牛咩配薯菜

我諗叫egg benedict同埋意粉個啲冇咁易中伏既😂
2021-03-13
$210 (Lunch)
髒髒黑糖珍珠鮮奶
原隻龍蝦包配薯條