2021-11-26 62 views
同朋友聚會揀咗呢度,座位好闊落,感覺亦舒服。有位比較大年紀嘅店員反應有少少慢,同佢講訂左位之後,佢好似都冇乜反應咁呢度係要自己出去落單叫野食,同埋只接受現金同支付寶,有d唔方便。海鮮喇沙寬條麵 - 超級推介!好惹味,海鮮足料,闊條麵有咬口,好高質紐約芝士大蝦意大利燴飯 - 份量好多,味道唔錯,芝士味好香濃,但自己食晒一碟會有d膩。軟殼蟹漢堡配薯條 - 好多薯條,包略嫌唔夠香口。軟殼蟹都脆。最窩心係有沙律菜,成個感覺fresh晒另外小食追加都只係加$28!原本以為細細碟,略知個炸魚薯條勁大碟,真係超抵食!芝士釀雞翼好好味,如果可以熱多少少會更佳

膩。

海鮮喇沙寬條麵
紐約芝士汁大蝦意大利燴飯
軟殼蟹漢堡配薯條
忌廉芝士蘑菇釀雞翼
炸魚薯條
2021-11-26
$100 (Lunch)
海鮮喇沙寬條麵
軟殼蟹漢堡配薯條