第三站

Station 3 Cafe
💫西班牙海蝦辣肉腸燴飯首先顏色已經夠哂吸睛, 經過煎炒嘅辣肉腸帶來濃郁辛辣風味, 海蝦帶來鮮美的海鮮味道, 米飯吸收哂洋蔥、大蒜、番茄等香料味道之餘, 同埋鮮味, 口感值💯💫黑松露帶子鮮菌燴飯呢個係以香味取勝, 香濃嘅黑松露, 毫不手軟嘅帶子, 鮮菌等同調味料一齊炒炒煮煮, 釋放出海鮮嘅鮮咪和鮮菌嘅香氣, 黑松露控嘅我表示好滿足🥰💫蜜糖芥末單骨雞翼雞翼外脆內嫩, 醃料夠哂入味, 突出左肉質嘅香味, 配埋芥末醬帶黎嘅微辣刺激感, 越食越滋味, 一人3隻, 好快已經食哂😂💫煙三文魚沙律沙律菜好新鮮, 車厘茄夠爽甜, 撈埋沙律醬同煙三文魚一齊食, 酸酸甜甜, 非常開胃嘅前菜👍🥤焦糖朱古力 on top加一層忌廉, 朱古力味好香濃, 邪惡到不行😈🫖可人兒 很喜歡有數款花茶選擇, 唔係間間cafe都有花茶飲, 見到drink menu寫住幫助消化, 養肝明目, 即係揀黎試下, 閒時飲杯花茶, 感覺更寫意, 心靈更舒暢, 很不錯👍👍
💫西班牙海蝦辣肉腸燴飯

💫黑松露帶子鮮菌燴飯

💫蜜糖芥末單骨雞翼

💫煙三文魚沙律

🥤焦糖朱古力
on top加一層忌廉, 朱古力味好香濃, 邪惡到不行😈

🫖可人兒