2022-11-19 36 views
.之前見朋友買過呢間既芋泥盒子食評價不錯,今日黎旺角順便買盒返屋企食,仲買左兩杯手搖試下😬肉鬆芋泥盒子 ($42)無諗過咸咸地既肉鬆同甜既忌廉芋泥夾到😮完全冇違和感,忌廉都好滑,芋泥足料,仲食到少少芋粒,甜度正常,推介👍🏼真.岩燒黑糖鮮奶 (大杯$32)黑糖味都幾濃郁,甜度正常,唔會係死甜。鮮奶都滑同奶味重,粒粒珍珠煙韌有咬口,整體味道不錯。松印桂花烏龍芝士奶蓋 (大杯$29)我地叫左少甜少冰,第一啖飲冇攪勻,先飲茶,茶清,飲落好fresh。攪勻後芝士奶蓋味比較突出,飲落都幾滑幾creamy👍🏼雖然我地去到見得一個店員一腳踢,客人又keep住黎,但佢都有禮貌,沖茶都好快手,唔洗等好耐👍🏼.

肉鬆芋泥盒子 ($42)
肉鬆芋泥盒子

真.岩燒黑糖鮮奶 (大杯$32)
真.岩燒黑糖鮮奶、松印桂花烏龍芝士奶蓋

松印桂花烏龍芝士奶蓋 (大杯$29)

2022-11-19
TakeAway