2019-10-21 338 views
之前朋友話想食韓國炸雞,我地見嚟間餐廳上網book有折,又幾就腳,就去咗試吓!一去到餐廳門口,有個韓國姨姨招呼我地入去,感覺好親切因為大家都好肚餓嘅關係,我地決定叫多啲嘢試~見menu推薦芝士雞蛋卷,我地當然唔執輸要食啦!一切入去就知冇叫錯!啲芝士多到切極都切唔斷好邪惡啊媽咪!同行朋友好鍾意食薯條所以我地亦叫咗個黑松露薯條炸薯條到啦!我俾佢個size 嚇親勁多都算,仲要有sweet potato fries!!!十分抵食!嚟之前,已經見過有人食招牌芝士甜辣無骨烤雞,個樣極正!!等我地又試下先!佢啲芝士好似唔使錢咁,完全無同你慳我唔客氣啦!烤雞夾住芝士、年糕同魚糕一齊食簡直係滿足哂我三個願望!唯一要挑釁可能係個烤雞唔係話好夠辣,比較啱啲唔太式得辣嘅朋友我地亦叫咗香蒜焗烤雞,哩個相對上就比較失色,唔夠蒜香,仲有啲甜可以唔使叫~值得一提係,我哋叫咗mango yogurt milkshake 同 vanilla yogurt milkshake都幾好飲,無藥水味,大家有興趣都可以試!

一去到餐廳門口,有個韓國姨姨招呼我地入去,感覺好親切

因為大家都好肚餓嘅關係,我地決定叫多啲嘢試~

見menu推薦芝士雞蛋卷,我地當然唔執輸要食啦!

一切入去就知冇叫錯!啲芝士多到切極都切唔斷

好邪惡啊媽咪!

同行朋友好鍾意食薯條所以我地亦叫咗個黑松露薯條

黑松露薯條

炸薯條到啦!我俾佢個size 嚇親

勁多都算,仲要有sweet potato fries!!!
十分抵食!

佢啲芝士好似唔使錢咁,完全無同你慳

芝士甜辣無骨烤雞

香蒜焗烤雞