小火山 (Closed)

The Volcano
一轉季心癢癢又想食燒肉又想瘋狂打邊爐🍲😍😏😏😏why not both⁉️朋友係銅鑼灣搵到 #小火山🌋係香港🇭🇰首間泰豬鍋專門店😍同時滿足我【燒肉➕打邊爐】🍲要求,裝修好靚好泰式風味!原來平時仲會有busking歌手👩‍🎤🎤 Live Band嫁🎼 ~🌋炸蝦片配冬蔭蛋黃醬成盤蝦片我地清哂呀🤣 ~!!!!l非常香脆蝦片味!🌋小火山三味刺身一口杯盛合(真的被震撼到 😳) ✨生蝦配苦瓜蒜頭🧄屬經典口味✨原來新鮮生蠔配上泰式生蝦辣醬係咁好食嫁!!!! 人生第一次試到呢種口感!✨三文魚刺身都係配泰式辣醬,三文魚又厚又嫩滑,徘徊喺口腔回味無窮 💕 🌋小火山經典泰豬鍋拼盤 ✨有幾款熱賣皇牌豬肉,一盤已經試哂幾款包括: 無骨豬腩 🐷(推介) 北海道千歲米豚、泰式豬頸肉、比利亞黑毛豬梅花肉🌋泰式豬梅花肉片🐖店員悉心介紹:混蛋後煮會腍D,但我拎咗去煎😆😆 但又幾好味啵😋煎嘅話好有香脆味同蛋味,一樣咁嫩滑✨好食~!!!!🌋香茅椰汁雞湯➕牛骨船湯 ✨甜椰香配酸酸香茅!香濃雞味煮瓜煮菜都幾清新!✨牛骨湯牛味香濃!用黎煮金邊粉勁索味😍超正!🌋芒果糯米飯有椰汁糯米同蝶豆花糯米!芒果甜甜🥭配上椰香煙韌糯米好滋味
一轉季心癢癢又想食燒肉又想瘋狂打邊爐🍲😍
😏😏😏why not both⁉️

朋友係銅鑼灣搵到 #小火山🌋係香港🇭🇰首間泰豬鍋專門店😍
同時滿足我【燒肉➕打邊爐】🍲要求,裝修好靚好泰式風味!

🌋炸蝦片配冬蔭蛋黃醬
成盤蝦片我地清哂呀🤣 ~!!!!l非常香脆蝦片味!

🌋小火山三味刺身一口杯盛合(真的被震撼到 😳)
✨生蝦配苦瓜蒜頭🧄屬經典口味

小火山三味刺身一口杯盛合

🌋小火山經典泰豬鍋拼盤
北海道千歲米豚、泰式豬頸肉、比利亞黑毛豬梅花肉

🌋泰式豬梅花肉片🐖

🌋香茅椰汁雞湯➕牛骨船湯
✨甜椰香配酸酸香茅!香濃雞味煮瓜煮菜都幾清新!
✨牛骨湯牛味香濃!用黎煮金邊粉勁索味😍超正!
🌋芒果糯米飯
有椰汁糯米同蝶豆花糯米!芒果甜甜🥭配上椰香煙韌糯米好滋味