2021-06-01 83 views
話說有日行街路過見到依間新餐廳,門口有d狗公仔,就好奇依間係咩餐廳,原來係間火鍋店。上黎OpenRice望一望,就發現有優惠,就那那臨book左位,滿四位送一位。我地5個人,就收四個人錢,埋單$1500有找。我地叫左$318套餐,無限時任食,一坐低就黎左個刺身拼盤,味道正常。之後就上左雞煲同西蘭花鮑魚,依兩樣好好食。雞好嫩好香。(掛住食,唔記得影相🤣)食完雞煲,就轉煲打邊爐。d職員係我地食雞煲個陣幫我地換左次骨碟,跟住,打邊爐前再幫我地換多次碗碟,服務好好。打邊爐既野食,全部都好好食,全部都好新鮮。食完晒所有野後,仲有個牛奶燉蛋白,都係好好食,唔甜,好香。依間野可以再encore。

刺身拼盤

打邊爐既野食,全部都好好食,全部都好新鮮。

食完晒所有野後,仲有個牛奶燉蛋白,都係好好食,唔甜,好香。

依間野可以再encore。
2021-06-01
刺身拼盤