2023-12-18 2179 views
呢間buffet好正,無限時間,由夜晚6點到10點,可以慢慢坐同品嚐!呢晚我地入到餐廳,啲侍應招呼周到,帶我地入去坐,服務態度幾好,座位餐具等都乾淨,加上環境感覺舒服。之後當然進入重點環節,就係品嚐美食😂好,我地試匀唔同嘅野食,想介紹以下食物比大家,而呢啲我地都有再出去夾🤪🌟燒和牛壽司佢係即叫即整,每人每次只限拎一件,睇住個大廚係鐵板上面煎,聞到好香噴噴!佢係用塊牛包住壽司飯,牛嘅生熟度啱啱好,好滑好淋🤤拎咗幾轉🌟Panipuri佢係印度街頭小食嚟,第一次見,覺得幾得意,一於試下!上面係將麵粉炸成個波咁,裝住洋蔥、豆;下面杯仔盛載住綠色水,原來係加入左香料孜然同薄荷水!我地將啲水倒入個波度食,味道出奇地夾,唔差~🌟拿破崙我地刻意留返少少肚,就係食甜品,一嚟到已經見拿破崙好吸引,見到個甜品師傅切開左一件件,有賣相呀,食落好鬆脆,同啲cream融埋一體,好味🤤另外食左少少麵包布甸,都好味,可惜忘記左影相🙈

🌟燒和牛壽司

🌟Panipuri