2018-05-20 111 views
今日和太太及朋友晚上往銅鑼灣bingo & cook食晚餐, 我們點了海鮮刀削面, 生菜包肉、吞拿魚沙律紫菜包飯和奧利奧奶昔。海鮮刀削面份量十足好足料, 湯底好鮮甜味美, 面條爽口, 海鮮材料豐富有蜆和青口, 食落新鮮鮮甜, 份量十足;吞拿魚沙律紫菜包飯飯好軟綿, 吞拿魚食落鮮甜, 芝士味香濃, 紫菜爽脆, 食落口感十足;生菜包肉份量十足, 五花腩入口即熔, 食落有油花, 肥而不膩, 配菜生菜食落新鮮爽口, 紅菜頭食落鮮甜, 泡菜辣味適中, 洋蔥食落爽口, 紅椒辣度適中, 食落惹味的生菜包肉;最後奧利奧奶昔味道香濃, 奧利奧餅香脆, 忌廉香滑, 好好飲的特飲。餐廳食物美味, 食物美味, 價錢合理, 我和太太和朋友食了一頓高質素韓國菜
奧利奧奶昔
吞拿魚沙律紫菜包飯