2023-08-25 90 views
山林道不嬲都有好多美食 所以今日就同朋友嚟咗呢間西餐試吓 我地一開始就叫左門西淋牛豬仁雞 vs 蝦兵蟹將 本身仲諗住叫其他嘢嘅時候 店員同我哋講呢隻拼盤好大碟 兩個女仔應該夠食 唔使再特登叫其他嘢啦 所以之後我哋都冇再特登叫其他嘢 只係叫多咗兩杯嘢飲🫣門西淋牛豬仁雞 vs 蝦兵蟹將真係好大碟 真係唔使叫其他嘢我哋都食到好飽🤤🤤佢可以俾我哋揀要豬仔骨🐷魚柳🐟或者牛扒🐮我哋就揀咗豬仔骨 豬仔骨啲肉好林用普通餐都就咁一切到切得到👍🏻另外仲有龍蝦🦞燒春雞🐥同埋炸軟殼蟹🦀 隻龍蝦超大隻 又鮮甜又多肉😋燒春雞有好多孜然粉 令到個雞食落唔會淡茂茂咁🤤個軟殼蟹都炸得好脆🤩另外啲薯條都好好食🤪菠蘿熱情果沙冰🍍菠蘿同熱情果都係夏天嘅水果飲落去真係好Fresh 好舒服🌬️牛油果奶昔🥑呢杯係個店員推介嘅 都真係冇介紹錯👍🏻牛油果加牛奶個味好夾 如果兩杯俾我揀 我鍾意飲牛油果奶昔多啲😍

菠蘿熱情果沙冰🍍

牛油果奶昔🥑