Cambo ขุนทอง (The ONE)

2024-04-18 63 views
天氣悶熱冇乜胃口,最好梗係食惹味啲嘅食品,黎開尖沙咀想坐得舒服啲食泰菜一定諗起金寶屹立The One好耐嘅CamboCambo開業多年我哋都嚟幫襯過好多次,所以對佢啲食物嘅質素都好有信心👆🏻今次同朋友嚟試咗以下食品:🥢咖哩炸軟殼蟹配法包🥖- 呢個係佢哋其中一個招牌菜,青咖喱煮得好濃郁,入邊有好多蔬菜🥬配合炸得熱辣辣嘅軟殼蟹,yummy!而佢嘅法包我哋都非常欣賞,因為係質素高,配咖喱汁一流❤️🥢串燒沙爹配泰式炒飯- 泰國菜必叫嘅串燒,呢度嘅質素做得一如以往咁高。佢有齊豬牛雞各一,而旁邊嘅沙嗲炒飯炒得好乾身,食得出係用心出品🥢豬頸肉濕炒河-呢個雖然係濕河,但食得出個河粉底都炒得好有火候,面頭嘅蔬菜份量亦好多👍🏻🥢香芒糯米飯- 食泰國菜必叫嘅甜品一定係芒果糯米飯🍚佢哋好用心拼盤,芒果好香甜,而糯米飯係紫糯米白糯米各一,好甜好滿足😌

Type of Meal
Lunch
  • 香芒糯米飯
  • 泰式青咖哩軟殼蟹鍋(配法包)