2009-07-26 41 views
不時夜晚黎就一定好難等位,今日下午,不如碰一碰運氣,哈!只係等左幾張台就有位喇!首先真係要讚下個環境,好光猛,好乾淨,感覺既開陽又舒適。當你由門口走到你既坐位,身邊既服務員都會不停咁歡迎你,好有禮貌。坐低左就俾預早經已點好既點心紙服務員,上菜速度快,總共點左四樣野:排骨蛋炒飯排骨好香脆好鬆化,容易入口,不過啲炒飯就淡味左啲。小籠包唔會太熱,而且可以好完整咁夾起成個小籠包。一口小籠包味道平平,但係湯汁恰到好處!菜肉包好多料,個皮都好軟身又唔會太厚,餡料味道適中,服務員會先將個包原個上,得客人同意後先會幫客人分開個包,好細心!台式麻醬麵麵條稱唔上煙韌,但都爽口,不過啲麻醬好似有啲苦味。不得不提既就係個洗手間,真係好乾淨,洗手盆滴水不沾,又有一位好熱誠既服務員為你推門,非常舒適呢!
排骨蛋炒飯
排骨好香脆好鬆化,容易入口,不過啲炒飯就淡味左啲。
小籠包
菜肉包
台式麻醬麵
麵條稱唔上煙韌,但都爽口,不過啲麻醬好似有啲苦味。

小籠包
菜肉包
台式麻醬麵
2009-07-25
$75 (Lunch)