雖然就結業,都想寫下lost star 食評.. 留下幾條腳毛。由於佢個位置較偏,一直都無機會試呢間好出名嘅live band restaurant。適逢拍拖週年紀念日,男朋友仔興衝衝訂左中午枱慶祝。由於佢事先無同我講過,所以我都埗都有驚喜。第一:樓底夠高 落地大玻璃 祖母綠色絨布窗簾 🌹已經覺得成間鋪好grand,環境加分第二:有stage for live band 🌹可惜只有夜晚先有…午餐食set menu都好正𝓖𝓪𝓻𝓵𝓲𝓬 𝓵𝓲𝓷𝓰𝓾𝓲𝓷𝓮 𝓬𝓵𝓪𝓶 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓸𝓷𝓲𝓸𝓷 洋蔥蒜蓉香草蜆意大利粉|意粉質地軟硬適中,蜆肉鮮嫩𝓟𝓾𝓶𝓹𝓴𝓲𝓷 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓼𝓸𝓾𝓹 南瓜湯|夠哂creamy𝓤.𝓢 𝓹𝓻𝓲𝓶𝓮 𝓼𝓲𝓻𝓵𝓸𝓲𝓷 (𝓶𝓮𝓭𝓲𝓾𝓶)西冷扒|火喉控制剛剛好,蒜蓉汁味道都唔錯𝓒𝓱𝓸𝓬𝓸𝓵𝓪𝓽𝓮 𝓵𝓪𝓿𝓪 𝓬𝓪𝓴𝓮心太軟|朱古力溶嘅程度控制得好好,唔係太甜,濃郁的特濃朱古力令人回味再三。𝓜𝓪𝓽𝓬𝓱𝓪 𝓵𝓪𝓽𝓽𝓮 (𝓱𝓸𝓽)市面上好少有的一杯無特登加糖的特濃抹茶牛奶⭐️總結/ 全部食物都維持高水準,可惜以後都

第一:樓底夠高
落地大玻璃
祖母綠色絨布窗簾
🌹已經覺得成間鋪好grand,環境加分
第二:有stage for live band
🌹可惜只有夜晚先有…

午餐食set menu都好正
洋蔥蒜蓉香草蜆意大利粉|意粉質地軟硬適中,蜆肉鮮嫩

𝓟𝓾𝓶𝓹𝓴𝓲𝓷 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓼𝓸𝓾𝓹
南瓜湯|夠哂creamy

𝓤.𝓢 𝓹𝓻𝓲𝓶𝓮 𝓼𝓲𝓻𝓵𝓸𝓲𝓷 (𝓶𝓮𝓭𝓲𝓾𝓶)
西冷扒|火喉控制剛剛好,蒜蓉汁味道都唔錯

𝓒𝓱𝓸𝓬𝓸𝓵𝓪𝓽𝓮 𝓵𝓪𝓿𝓪 𝓬𝓪𝓴𝓮

𝓜𝓪𝓽𝓬𝓱𝓪 𝓵𝓪𝓽𝓽𝓮 (𝓱𝓸𝓽)
市面上好少有的一杯無特登加糖的特濃抹茶牛奶

⭐️總結/
全部食物都維持高水準,可惜以後都不能再嚐到了….