2018-08-28 87 views
放題 ]唔同日期時段時唔同價錢既番本放題 我星期一去6至90m 218 加一 價錢合理 食物既選擇有幾多其實放題不外乎喺嗰 d野食 刺身選擇好多 三文魚 希靈 平時少有既赤貝同白玉豚🙂 甜蝦🦐同螺肉都幾鮮甜 帶子正常不過不失 燒物選擇唔多唔少 嗰日可惜冇牛舌 但佢既烤雞翼整得唔錯🐤🔥 冇羊架 但佢既炸雞軟骨幾香口 幾啱襯啤酒🍺 講番飲品 出面有可樂 茶 汽水等等既野飲 清酒 梅酒 asahi啤酒就要自己用 menu點🍺🍶 梅酒都幾香甜 清酒比想像中 唔濃 以清酒黎講比較甜😀而出面有雀巢雪糕 任拎🍦 仲有雪米滋 呢個價錢算係甘😃 天婦羅 都炸得唔錯 蝦 鰻魚都有😄 仲有 蟹柳 如果茨粉唔落太多會更佳 但我個人係接受到 唔錯既🐟我幾鍾意佢有個加10 蚊任食生蠔 佢有3 款味既 薑葱🌿甜醬同辣醬 薑葱就真係有薑葱香味 比較試到蠔既鮮味 , 甜醬就似平時食生蠔嗰 d蕃茄醬甘🍅 而 辣醬有 d似泰式鳳爪嗰種辣味🌶各有特色 而且蠔肉大隻香滑 鍾意食蠔既朋友會好開心: 而難得放題係有蒸汽鍋 可以點蒸汽鍋既料 肥牛 扇貝 蝦 魷魚 菜等等🦑🦐 等到食哂上述既材料後 就 可以食底下既粥 🍚 當然佢
[抵食日本放題 ]
唔同日期時段時唔同價錢既番本放題

而出面有雀巢雪糕 任拎🍦 仲有雪米滋 呢個價錢算係甘😃

我幾鍾意佢有個加10 蚊任食生蠔 佢有3 款味既

: 而難得放題係有蒸汽鍋 可以點蒸汽鍋既料 肥牛 扇貝 蝦 魷魚 菜等等🦑🦐 等到食哂上述既材料後 就 可以食底下既粥 🍚 當然佢唔會好似平時叫嗰 d專食靚海鮮既蒸汽鍋甘正 但都算中規中舉合格 放題黎講可接受 😄
#放題 #生蠔 #蒸汽鍋 #刺身 #清酒 #梅酒

Score 平均分 <7.4/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#番本日式放題
旺角西洋菜南街168 號3 樓全層
~~~~~~~~~~~~
2018-08-28