2024-04-26 311 views
今日同太太又去咗AIRSIDE 嗰度行街,一心諗住食麥記🍟,點知見到間冰室,望落去店內環境十分乾淨企理🥰,座位闊落舒適,而且價錢合理,一於去試下先😆。西冷牛扒餐 $128西冷🥩大件又厚身,熟成度剛好🥰,表面焦香,肉質軟腍無筋😋。餐湯日式粟米湯 - 味道清香味甜,有陣陣粟米香味🌽。伴菜焗薯 - 焗薯🥔好大隻,薯味香甜口感粉糯,再配上酸忌廉醬,更加好食😋。雪糕紅豆冰 (+$21)跟餐特飲半價紅豆冰甜度剛好,紅豆🫘比例多,加上雪糕,感覺非常冰涼透心,配熱辣辣的鐵板餐,真係絕配😍。妙齡乳鴿 $62乳鴿🐦醃得入味,表皮燒得乾身香口,口感嫩滑有肉汁🥰,冰室都可以出到燒味店的水準😍。瑞士雞翼 $62瑞士汁味道香甜,雞翼🐓煮得入味,肉質軟腍😋。南洋喇沙 $75油麵底配喇沙湯🍜,湯底微辣帶陣陣椰香味😍,配料足有爽滑蝦仁、豆卜、熟蛋及芽菜🥰。除咗麥記外🍟,估唔到AIRSIDE都有平靚正嘅選擇😍。

西冷牛扒餐 $128
西冷🥩大件又厚身,熟成度剛好🥰,表面焦香,肉質軟腍無筋😋。

餐湯日式粟米湯 - 味道清香味甜,有陣陣粟米香味🌽。

雪糕紅豆冰 (+$21)跟餐特飲半價

妙齡乳鴿 $62

瑞士雞翼 $62
瑞士汁味道香甜,雞翼🐓煮得入味,肉質軟腍😋。

南洋喇沙 $75

除咗麥記外🍟,估唔到AIRSIDE都有平靚正嘅選擇😍。

2024-04-18
Type of Meal