*樂天皇朝薈萃(AIRSIDE)*位於airside間樂天皇朝真係超級推介,值得記錄在案。必食之選👍🏻。首先講吓環境,真係坐得好舒適闊落。而且店員服務很好。上菜速度理想,每碟餸都可以熱辣辣一齊食。今晚我哋叫咗:1)紅油黑豚肉抄手(六粒)- 肉質Juice,粒粒都好大粒。而配合埋自家製醬汁有少少麻辣非常惹味。2)米網鮮蝦春卷 - 唔單止熱辣辣新鮮脆口,仲充滿蝦肉,好足料👍🏻3)成都口水雞雞肉柔嫩爽滑彈牙,配合埋小麻小辣醬料。齒頰留香😌,美味超讚。4)上海炒年糕誠意之作,每件年糕都可以掛到醬料,兜得均勻。啖啖美味。好食到停唔到口。5)叉燒小籠包⭐️重點推介⭐️該店小籠包皮薄餡靚,加上特別製作嘅叉燒味,唔單止食落感覺新鮮,除咗有叉燒味之外,亦食到好Juice嘅肉汁。再加上樂天皇朝既10週年活動。呢款叉燒小籠包係今期$10優惠菜色,只係$10咋📣必食推介👍🏻👍🏻6)宮廷驢打滾巧手甜品,主要係糯米加紅豆。糯米香滑軟糯, 紅豆清甜。傳統宮廷美食。Remarks: 樂天皇朝會既10週年活動第一/二階段雖然啱啱完結, 趁依家仲有第三階段向4月8日至4月30日- $10 週年限定口味小籠包 (6粒) (原價
*樂天皇朝薈萃(AIRSIDE)*

今晚我哋叫咗:

3)成都口水雞

4)上海炒年糕

5)叉燒小籠包

6)宮廷驢打滾

Remarks: 樂天皇朝會既10週年活動第一/二階段雖然啱啱完結, 趁依家仲有第三階段向4月8日至4月30日- $10 週年限定口味小籠包 (6粒) (原價: HKD$88),真係要把握時機試去多幾次。

好耐冇喺香港食到一餐咁滿足咁開心嘅晚飯,食物水平,服務質素,餐廳環境超高❤️ menu仲有好多好多唔同種類嘅美食,必定會同朋友屋企人再嚟試😋。真心推介。
2024-04-11
  • 叉燒小籠包