2015-10-06 719 views
想出去食個brunch,但又唔想行咁遠,所以就去左嘉湖銀座呢間cafe 試下,我都個朋友都食佢既all day breakfast. 叫左一個皇室班尼迪蛋餐同一個火腿芝士鄉村旅館餐。朋友飲hot latte,我飲hokkaido chocolate。朋友話食班尼迪蛋最基本係要d 蛋要流少少出黎,佢話呢個有流出黎,合格! 而個latte 佢就話普通,但都算好飲既! 我見到佢個拉花都幾靚既,係有心機。而呢個火腿芝士鄉村旅館餐我覺得都幾好食,份量幾多,如果食brunch 都好飽。個奄列好食,d 野食又唔會好咸。 而個凍朱古力好好飲呀!本身我都好中意飲朱古力,但好似少飲到d 好好好好飲既,我覺得呢個係幾好飲既!如果要係元朗食all day breakfast 起碼都要around 100 蚊,所以我覺得呢個價錢食呢個餐係合理既。另外,呢間店係好似快餐店咁,要自己買野食,之後d 店員先會拎野食俾你既。我覺得都方便既,而d 店員都有善的。下次會試下其他野!
皇室班尼迪蛋
 而個latte 佢就話普通,但都算好飲既!
 我見到佢個拉花都幾靚既,係有心機。
火腿芝士鄉村旅館
北海道朱古力
2015-09-27
$60 (Lunch)
皇室班尼迪蛋
火腿芝士鄉村旅館