2024-03-09 136 views
性價比超級高!我哋四個人食咁多野 仲要每人叫左一杯飲品 每人除翻開都係$150~重點係食物好食 份量都適中 合理🚀外面仲有好多印尼特色小食賣 不妨可以試試😋沙爹雞肉串 (6串)雞肉絕對唔乾 好嫩滑 配埋沙爹醬真係100分✨沙爹醬超級香 仲有埋粒粒花生🥜炸讓豆腐 (3件)豆腐幾脆 仲間仲夾住一塊魚肉 但係我覺得 有少少酸 豆腐可能唔係超級新鮮🥸炸印尼雲吞 呢個幾有驚喜 唔係好似中餐個種炸雲吞 佢裡面幾餡有少少似魚蛋 超級彈牙爽口 外皮少少脆脆得 上面仲有超級香甜的沙爹醬🩷煎薯餅 炸得好香 炸粉夠薄 而且裡面有少少肉碎 好juicy✌🏻 香料都好啱我哋平時食開既口味🫔蝦醬炒通菜 通菜超級爽口 蝦醬少少辣 但係同埋d蒜蓉一齊炒好香🦐印尼醬燒魚 配椰汁飯 椰汁飯真係世一 飯超級香甜 有濃郁既椰汁味 配埋少少炸蒜🧄🥥 絕對無得輸 🐟個魚都燒得好好 外皮脆脆哋 巴東牛肉 配斑斕飯 巴東牛肉大概有3塊左右 唔係超級多 但係隔離都有好多唔同種類既小菜 又有laksa豆腐卜 醃豆角🫛 同埋薯仔🥔 味道:👅👅👅👅/5

重點係食物好食 份量都適中 合理🚀
外面仲有好多印尼特色小食賣 不妨可以試試😋

沙爹雞肉串 (6串)
雞肉絕對唔乾 好嫩滑 配埋沙爹醬真係100分✨
沙爹醬超級香 仲有埋粒粒花生🥜

炸讓豆腐 (3件)

炸印尼雲吞

煎薯餅